Webinar

Organisatieontwikkeling in het Coronatijdperk
donderdag 18 Juni, 16:30 - 17:30
Hoe ga je om met veranderingen in je organisatie? Hoe behoud je goede werksfeer? En hoe zorg je dat iedereen gemotiveerd blijft? Er is voor ons allemaal veel veranderd in de afgelopen maanden  - we hebben inmiddels kunnen wennen aan thuiswerken. Maar thuiswerken brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe ga je met organisatieontwikkeling in deze tijd?
Tijdens de interactieve webinar is Lean Consultant Arjen Hoekzema van de Lean Consultancy Group te gast. LCG is 5 keer op rij uitgeroepen tot "beste werkgever" door Great Place to Work. Samen met subsidieconsultant Cheryl Philipsen geeft Arjen inzicht in verschillende oplossingen en tools rond organisatieontwikkeling in het coronatijdperk.
Deelname is gratis.

 
Vragen of problemen met aanmelden? Neem contact op via marketing@plusprojects.nl

Meld je hier aan voor de webinar:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Door op 'Meld mij aan' te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG).

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
Over LCG
De Lean Consultancy Group heeft een 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk. Dit doen wij door organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten door gebruik te maken van de Lean én Agile filosofie. De essentie is om van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend te laten zijn. Gevolg: betere resultaten.

Samen maken we

MAXIMALE IMPACT

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Bezoekadres
Duikers Derde Ambachtsschool
Zwaardstraat 16
2584 TX Den Haag

Postadres

Postbus 91600

2509 EE Den Haag

Kvk nr. 27280921

Telefoon
+31 (0)70 301 2420

 

Email
info@plusprojects.nl