top of page

Plus Projects Prijsvraag

Plus Projects bestaat 15 jaar! En dat vieren we graag samen met jullie: onze gewaardeerde klanten, zowel die van het heden als die van de toekomst. Daarom hebben we een unieke prijsvraag in het leven geroepen. Heb jij een prachtig projectidee en ben je op zoek naar subsidie? Stuur je idee dan nu in via de prijsvraag en maak kans op een geheel gratis adviestraject. Je kunt maar liefst 20 van onze adviesuren winnen. Wij gaan samen met jou aan de slag om een subsidieaanvraag in te dienen voor jouw project. Zo wordt jij onze partner van de toekomst en gaan we samen richting 20 jaar Plus Projects.

Meedoen aan de prijsvraag
 

Vul hier je algemene gegevens in.

 

Omschrijf kort waarom jouw bedrijf advies nodig heeft. Gebruik hierbij de onderstaande vragen.

Per vraag geldt een maximum van 1500 tekens.

Stuur je aanmelding nu in! De aanvragen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Meedoen kan tot 1 december. In januari zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door mee te doen aan deze prijsvraag, geef je toestemming dat wij contact met jou mogen opnemen over het verloop en de uitslag van de prijsvraag. 

Als je de prijs wint, stem je ermee in dat wij deze gebeurtenis ook gebruiken voor promotionele doeleinden in de toekomst.

 

Wij zijn verplicht tot geheimhouding van vertrouwelijke informatie en gegevens van deelnemers en projectvoorstellen die aan ons worden verstrekt voor deze prijsvraag.

Wel mogen wij ingestuurde projectvoorstellen met derden delen, die deze informatie eveneens vertrouwelijk zullen behandelen.

bottom of page